Les våre blader på nett og i app!

Som abonnent kan du lese alle våre tidligere blader som e-magasin!


Har du vage minner om en Fri Flyt-sak du leste for noen år siden, og gjerne vil finne igjen? Et gammelt favorittnummer som ble borte når du flytta? Vil du binge på gamle Steingrim Klippe-spalter eller finne igjen testen av dine gamle ski eller sykler? Det kan du gjøre helt kostnadsfritt om du allerede er abonnent på et av våre blader!


Vi liker å tro at mye av det vi lager er tidløst. Mye trender og utstyr er jo ikke det, men både terreng, mennesker og natur endrer seg lite med årenes løp. Ta et dypdykk i arkivet hos oss. Er du ikke abonnent? Bestill her!Vi har tilgjengeliggjort alle tidligere utgaver av våre 6 blader, som inkluderer nå nedlagte Playboard. Om du logger inn med abonnementet ditt, kan du bla igjennom bladene jamfør oversikten nedenfor.Har du ikke laget deg en digital bruker på minside enda? Klikk her!

Tilgang til bladene og bruk av våre apper på nettbrett og telefon krever innlogging med aktivt abonnement på ett av våre fem blader. Husk at E-postadressen du registrerer deg med må matche E-postadressen du er registrert med som abonnent. Hvis du trenger hjelp med dette, send oss en mail på kundeservice@friflyt.no. Logg deg inn, klikk på "eMagasin" og velg hvilket du vil lese!Appen vår for lesing på mobil og nettbrett heter Fri Flyt.

Her kan du laste ned appen vår i App store (for iPhone og iPad)

Har kan du laste ned Android-appen vår i Google play


Klikk på titlene nedenfor for å lese våre magainer


Fri Flyt

Hele Norges skimagasin! Vi har snart gitt ut 150 utgaver av Fri Flyt siden starten 1. November 1998. I arkivet kan du se frikjøringskulturens utvikling fra forrige årtusen og langt inn i de neste tiår. Over tiden har vi også produsert massevis av stoff om surfing, kiting, windsurfing, elvepadling og terrengsykling.


Terrengsykkel

Vi startet Terrengsykkel i 2005 da det viste seg et stort behov for et eget blad for de sykkelfrelste. I skrivende stund (mars 2020) finner du 86 herlige utgaver med høykvalitets sykkelstoff!


Landevei

Landevei er bladet for lidenskap og lidelse på landeveien. Bukkestyre, syngende asfalt og kultur. Siden april 2010 har det kommet over 40 blader fullspekket med racersykkel.


UTEmagasinet

UTEmagasinet hadde eksistert en stund siden Fri Flyt AS tok over driften i september 2008, med redaktør Trygve Sunde Kolderup (som nå lager DNTs Fjell & Vidde). Norges ledende uavhengige friluftsmagasin har naturen i sentrum og varer hele året. UTE har høykvalitets utstyrstester og har ekstra mye godt stoff for deg som fotograferer, går på tur med barn eller liker å tenke og reflektere lenge når du er på tur. I arkivet vårt finner du over 90 utgaver.


Klatring

Fri Flyt AS har produsert over 90 utgaver av Klatring. Bladet har egentlig eksistert siden 70-tallet som Norsk Klatring, kjent hos de seigeste veggdyrene i landet vårt som NorKlatt. I arkivet finner du tidløse klatreførere for norske vegger og buldere, reportasjer og mye mer.


Playboard

Playboard er bladet for brettkjørere. Vi innså at det var et visst skille mellom ski og snøbrettkjørere, så et eget blad var vel fortjent. Her har vi også favnet over vannsport og selvfølgelig skating. Playboard ble nedlagt i 2016, men her får du tilgang til alle 20 numrene - selv uten abonnement!

Gratis Frakt I Norge
Gratis Bytte og Retur
Rask Kundeservice