Last ned gavekort

Har du kjøpt et gaveabonnement kan du laste ned gavekort her.


Dette er inkludert i et gaveabonnement.


Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om skikjøring, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.


eller


magasinet JEGER

JEGER er Norges største jaktblad og gir deg jaktglede hele året. Abonnenter får bladet 11 ganger i året og full tilgang til jeger.no.


Seks ledende nettsider inkludert i alle abonnement

Friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur, sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker.På friflyt.no finner du også Fri Flyt sine skitester og mer enn 750 guider til toppturer.

 

terrengsykkel.no gir deg det meste om sykler med knastedekk og dempere. Enten du trenger mekketips til en sykkel som skranter, er nysgjerrig på stisykling eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke.

 

landevei.no forteller deg alt du trenger å vite for å ha glede av sykling på landevei og grus. Her finner du gode utstyrstips, oppskriftene til hvordan du holder sykkelen i stand og interessante historier fra proffenes verden.

 

jeger.no er Norges største jaktblad sin nettside. Her finner du jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og alt annet du trenger å vite om jakt.


utemagasinet.no handler om friluftsliv i alle former. Her finner du tipsene til fjelltoppene du bestiger på norgesferien og de beste testene av alt fra telt og soveposer til løpesko for ulendt terreng.

 

norsk-klatring.no er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Klatring er spennende utfordringer for kropp og sjel. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i klipper og fjell, finner du de ekspertenes tips her.

Gratis Frakt I Norge
Gratis Bytte og Retur
Rask Kundeservice