Billetter til arrangement

KJØP AV FESTIVALPASS

I denne artikkelen finner du svar på ofte stilte spørsmål om kjøp og salg av billetter til arrangement


HVOR FINNER JEG ABONNEMENTSNUMMERET MITT?

Abonnementnummeret ditt finner du på minside.friflyt.no - les mer her


HVOR FINNER JEG BILLETTEN MIN?

Du får tilsendt en pdf-billett med QR-kode på mail etter at du har kjøpt ditt festivalpass. På noen av de mindre arrangementene våre får du kun en betalingsbekreftelse. Noen ganger kan eposten med festivalbilletten havne i søppelpost. Sjekk derfor søppelposten på eposten din.


Ved ankomst festivalen vil du bli møtt av hyggelige mennesker i registreringen som skanner billetten din og du får ditt festivalpass. I tilfeller hvor du kun får en betalingsbekreftelse vil de hyggelige folkene i registreringen ha navnet ditt på en liste. For sikkerhets skyld kan det være lurt å ha med betalingsbekreftelsen. Det gjelder alle type billetter.


VIDERESALG AV BILLETTER

Det er forbudt å selge billetter videre med fortjeneste. Dette kan føre til utestengelse fra arrangementet og i verste fall anmeldelse. Hvis du er usikker på videresalg av billetten din, eller kjøp fra noen andre – ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg!


JEG HAR KJØPT GUIDET TUR / AKTIVITET, MEN IKKE MOTTATT BILLETT?

Du får ikke en egen billett til aktivitetene. Du får ordrebekreftelse, og du blir satt på listen over de som skal delta. Møt opp på oppmøtested til fastsatt tid, og alt er ok.


MER INFORMASJON

Du finner oppdatert informasjon om arrangementene på nettsidene til hvert enkelt arrangement.

High Camp Sunnmøre og High Camp Turtagrø

Strynefestivalen

Filmtour

Fjellfilm

Utflukt

Terrengsykkelrittet

Terrengsykkelcamp

Gratis Frakt I Norge
Gratis Bytte og Retur
Rask Kundeservice