Nå er alt inkludert i ditt abonnement

Alt dette inkludert i ditt abonnement.

  1. Magasin i postkassen.
  2. Plussartikler på seks ulike nettsider.
  3. Digitale utgaver i app og emagasin
  4. Rabatter på våre arrangement og events.
  5. Digital tilgang til 677 toppturguider
  6. Digital tilgang til boka Stisykling i Norge
  7. Digital tilgang til Fri Flyt skitest


Alt dette er inkudert i et årsabonnement som koster kr 699,- det vil si kr 59,- pr måned.


1. Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om skikjøring, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.


2. Seks ledende nettsider

Friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur, sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker.


terrengsykkel.no gir deg det meste om sykler med knastedekk og dempere. Enten du trenger mekketips til en sykkel som skranter, er nysgjerrig på stisykling eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke.

 

landevei.no forteller deg alt du trenger å vite for å ha glede av sykling på landevei og grus. Her finner du gode utstyrstips, oppskriftene til hvordan du holder sykkelen i stand og interessante historier fra proffenes verden.

 

utemagasinet.no handler om friluftsliv i alle former. Her finner du tipsene til fjelltoppene du bestiger på norgesferien og de beste testene av alt fra telt og soveposer til løpesko for ulendt terreng.

 

norsk-klatring.no er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Klatring er spennende utfordringer for kropp og sjel. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i klipper og fjell, finner du de ekspertenes tips her.


jeger.no er Norges største jaktblad sin nettside. Her finner du jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og alt annet du trenger å vite om jakt.


3. Komplette som emagasin og i vår app

Alle utgivelser kan du også lese som emagasin på din pc/mac eller i vår app på mobil. Her kan du bla i et arkiv tilbake til 1998 og helt frem til aller nyeste utgave. Du finner emagasinene på https://www.friflytbestill.no/minside/emagasin Det er samme innlogging som på våre nettsider.  


4. Rabatter på noen av de meste populære friluftsfestivalene

Som abonnent får du nå rabatt på festivalpass på alle våre populære friluftsfestivaler. Dette inkluder FjellfilmfestivalenUtfluktHigh CampTerrengsykkelrittetFilmtourStrynefestivalen og Terrengsykkel Ungdomscamp. Festivalene er stort sett utsolgt, så følg med på når billettsalget åpner. 


5. Tilgang til 677 toppturguider

Vi har samlet alle turbeskrivelsene fra våre anerkjente toppturbøker


6. Tilgang til boka Stisykling i Norge

Terrengsykkels redaktør Kristoffer Kippernes samlet 87 av Norges flotteste sykkelstier i boka Stisykling i Norge. Som abonnent på et av våre magasin har du nå tilgang til disse guidene.


7. Tilgang til Fri Flyt skitest

Du finner mer enn 650 skitester finner du på Fri Flyt skitest . Veldig nyttig enten du skal kjøpe ski selv eller skal hjelpe naboen å velge riktig ski.  

Gratis Frakt I Norge
Gratis Bytte og Retur
Rask Kundeservice