Nå er alt inkludert i ditt abonnement

Stor nyhet for deg som leser våre magasiner. Nå er alt dette inkludert i ditt abonnement.

  1. Favorittmagasinet i postkassen.
  2. Plussartikler på fem ulike nettsider.
  3. Digitale utgaver i app og emagasin av alle våre titler.
  4. Rabatter på våre arrangement og events.
  5. Digital tilgang til 677 toppturguider
  6. Digital tilgang til boka Stisykling i Norge


1. Ditt favorittmagasin

Vår redaksjon jobber hardt for å lage de beste magasinene i sine nisjer. Fri Flyt AS sine medier jobber etter retningslinjene i Redaktørplakaten og Vær-varsom-plakaten. Det betyr at du kan stole på det som skrives er skrevet fordi redaksjonen har gjort en uavhengig vurdering.  


2. Plussartikler 

Journalistene og redaktørene våre legger tid og energi inn i sakene du finner på våre nettsider er interessante, nyttige og uavhengige. Vår viktigste finansiering av innhold er inntekter fra betalende abonnenter, og derfor er mye av innholdet forbeholdt abonnenter. Som abonnent på et magasin, har du nå tilgang til digitalt innhold fra hele vår redaksjon. Det er samme innlogging for alle våre nettsider, app og emagasin. Registrer deg her. 


utemagasinet.no

UTE er Norges uavhengige friluftsmagasin. Gå inn på vårt nye nettsted for inspirasjon til neste tur og de beste testene av friluftsutstyr som telt, soveposer, kokeutstyr og hengekøyer.


terrengsykkel.no

Terrengsykkel handler om gode sykkelopplevelser, og redaksjonen er prisbelønt for sine grundige tester av sykler og annet utstyr.


friflyt.no

Fri Flyt er skimagasinet som har inspirert, underholdt og inspirert skikjørere siden 1998. Her finner du blant annet offpistguider, turreportasjer og tester av toppturutstyr.


landevei.no

Landevei er best på sykler, sykkelkultur og sykkelopplevelser. Skal du kjøpe ny sykkel eller trenger en sykkelbukser til treningsturene, finner du informasjonen du trenger her.


norsk-klatring.no

Klatrernes eget magasin dekker den bratte tilværelsen tett. Er du ute etter tips til sommerens bratteste toppturer eller tester av klatresko, går du inn på norsk-klatring.no


skitest.com

Skitest.com er nå flyttet over til friflyt.no/skitest. Her finner du Fri Flyts søkbare database med tester av ski for frikjøring og topptur. Et skattekammer enten du vil ha full oversikt over skimarkedet eller bare vil sjekke en modell før du slår til.


3. Komplette utgaver av alle titler som emagasin og i vår app

Som abonnent på et magasin har du nå digital tilgang til absolutt alle våre titler og utgaver, enten som emagasin på din pc/mac eller via vår app på mobil. Her kan du bla i et arkiv tilbake til 1998 og helt frem til aller nyeste utgave. Du finner emagasinene på minside.friflyt.no. Hvis du leser dette på en mobil, kan du følge denne linken for å laste ned vår app for enten iphone eller android. Det er samme innlogging som på våre nettsider.  


4. Rabatter på noen av de meste populære friluftsfestivalene

Som abonnent får du nå rabatt på festivalpass på alle våre populære friluftsfestivaler. Dette inkluder FjellfilmfestivalenUtfluktHigh CampTerrengsykkelrittetFilmtourStrynefestivalen og Terrengsykkel Ungdomscamp. Festivalene er stort sett utsolgt, så følg med på når billettsalget åpner. 


5. Tilgang til 677 toppturguider

Vi har samlet alle turbeskrivelsene fra våre anerkjente toppturbøker i en egen søkbar, tjeneste. Klikk deg inn på https://www.friflyt.no/toppturer-i-norge


6. Tilgang til boka Stisykling i Norge

Terrengsykkels redaktør Kristoffer Kippernes samlet 87 av Norges flotteste sykkelstier i boka Stisykling i Norge. Som abonnent på et av våre magasin har du nå tilgang til disse guidene, pluss over 450 guider laget av brukeren på tjenesten https://www.terrengsykkel.no/stiguider

Gratis Frakt I Norge
Gratis Bytte og Retur
Rask Kundeservice