
Jegerne får stadig mer fokus på viltkjøtt som en uvurderlig ressurs, men råvarene kan ofte utnyttes bedre.
JEGERs guide i viltslaktets verden er Johan Trygve Solheim ved Norsk Hjortesenter på Svanøy. Han gir gjerne nyttige råd innen god slaktehygiene og om hvordan minst mulig skal ende i kverna.
Bli med på totalslakt fra A til Å!
Innhold i slakteguiden
- Utvomming
- Flåing
- Sekketransport
- Grovpartering
- Finpartering ribber
- Finpartering bog
- Finpartering rygg
- Finpartering lår
les mer...
Slakteguide Jeger
Slakting fra A til Å
Kr 99,-
Jegerne får stadig mer fokus på viltkjøtt som en uvurderlig ressurs, men råvarene kan ofte utnyttes bedre.
JEGERs guide i viltslaktets verden er Johan Trygve Solheim ved Norsk Hjortesenter på Svanøy. Han gir gjerne nyttige råd innen god slaktehygiene og om hvordan minst mulig skal ende i kverna.
Bli med på totalslakt fra A til Å!
Innhold i slakteguiden
- Utvomming
- Flåing
- Sekketransport
- Grovpartering
- Finpartering ribber
- Finpartering bog
- Finpartering rygg
- Finpartering lår
les mer...